Welkom geachte bezoeker.
Wij nodigen u uit uw ervaring, die u recentelijk heeft gehad met Stichting D'n  Eik, te delen met meerdere bezoekers van onze website.

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Ik wil opkomen. Hoe moet ik hiertegen vechten. Ben bomenknuffelaar

Jeroen Kusters
  Beste Tonny, Jan, Bart en al die andere vrijwilligers!
Wat zijn wij hartelijk ontvangen bij jullie, nadat we een uitnodiging kregen om te exposeren met onze ijzeren kunstwerken! De locatie leek ons in het begin minder geschikt voor de schaduwwerking, maar dat namen we op de koop toe. Het was een mooie open dag met al meteen veel bezoekers. We kregen bijna rode oren van al die complimenten! Een geslaagde dag waarin we veel mensen hebben laten delen hoe prachtig de natuur in al zijn vormen is! Nogmaals dank en ga zo door met die mooie club mensen! Veel groeten van Bas en Nicole

Bas en Nicole Berkelmans
Beste Tonny en Jan,

De expositie van afgelopen zondag 21 oktober was in een woord fantastisch! En tsjonge, wat was het druk! Ik heb genoten van alle reacties, alle interesse, alle gesprekjes. Een bevestiging dat ik op de goede weg ben...

Heren, bedankt!

Groet,

FtM


Friso te Meerman
  Hallo Tonnie en Jan,

Hedwig en ik willen jullie beiden bedanken voor de geweldige ontvangst tijdens mijn expositie bij de Perekker.
We hebben er allebei een geweldig mooi gevoel aan overgehouden. Dank ook voor jullie geweldige verzorging van de inwendige mens. Wij zijn heel gelukkig dat we gehoor hebben gegeven aan je verzoek om bij jullie te exposeren met "kunstzinnige Fotobewerkingen".
veel succes in de toekomst met het organiseren van dit soort mooie momenten.
BEDANKT!

Niek de Jongh
Tonny en Jan,
Ik vond het erg fijn om in de Perekker te exposeren. Ik heb veel leuke en enthousiaste reacties gehad
Ook was het fijn dat jullie overal in meedachten.
Heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid, we kwamen niks tekort jullie hebben erg goed voor ons gezorgd. Bedankt hiervoor.
Groetjes Bart Janssen.
17 april 2016.

Bart Janssen


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »