Welkom geachte bezoeker.
Wij nodigen u uit uw ervaring, die u recentelijk heeft gehad met Stichting D'n  Eik, te delen met meerdere bezoekers van onze website.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Op donderdag 29 oktober was ik gastspreker bij de Stichting D'n Eik. De zaal was goed gevuld met enthousiast publiek. Zowel voor als na de pauze hebben we aandacht besteed aan de roofvogels en uilen. Ik ben verder onder de indruk geraakt van de bijzondere samenwerking van de vele groene verenigingen die men in Boekel weet te realiseren.
Nico de Haan.

Nico de Haan - 11-11-2015 - 09:16

Jaarlijkse familiedag gecombineerd met natuurwandeling bij de Perekker. Geweldige ervaring. Prachtige locatie. Prettige samenwerking.
Tonny en Bart, het was een succesvolle middag/ avond. Bedankt voor alles!!!!

Gr Bernadette en familie

Bernadette - 29-06-2015 - 17:17

Tonny en Jan,

Ontzettend bedankt dat we onze werkstukken bij jullie mochten exposeren. Wij vonden het erg leuk om te doen, de organisatie was geweldig, jullie waren erg behulpzaam. Het hoge bezoekersaantal was voor ons zeer aangenaam. We hebben genoten van alle belangstelling en mochten zeer veel positieve reacties ontvangen.

Cursisten van atelier www.Creafleur.nl
Conny v.d. Hoven
Sjan Schepers
Tiny Christiaens
Francien Kusters
Elise van Zutphen
Helma van Asseldonk

H. van Asseldonk - 29-04-2015 - 15:30

Hallo Organisatie,

Het was een kei leuke expositie waarin er heel veel aandacht was voor m'n tekenwerk,en de vele mensen hebben ervan genoten van de onderwerpen die ik teken,het was voor velen herkenbaar van de taferelen die met vroeger te maken hadden o.a het boerenleven.Verder wil ik toch nog een keer Tonny en Jan bedanken voor de gastvrijheid,en ik kwam niets tekort.En tot slot heb ik veel positieve reacties gehad op m'n tekentechniek die ik demonsteerde.

hein aldenhoven - 17-03-2015 - 10:47

Tonny en Jan,
BEDANKT voor de goede zorgen en het heel goed verlopen van mijn expositie.Het was echt hartverwarmend,Tonny herinnerde er mij zelfs
aan dat ik wat moest eten,ja dat was ik inderdaad vergeten.
Het was gisteren 22 febr. een geweldige dag,mijn expositie was meer dan geslaagd.De grote belangstelling deed mij uiteraard heel goed.
Al met al een rede om zeker nog eens een expositie te kunnen geven in
de Perekker.Nogmaals, mannen bedankt,ook voor degene die ik niet bij naam ken.Heel veel groetjes en tot ziens ,Jozine.

Jozine Pepers - 23-02-2015 - 12:52

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »