Welkom geachte bezoeker.
Wij nodigen u uit uw ervaring, die u recentelijk heeft gehad met Stichting D'n  Eik, te delen met meerdere bezoekers van onze website.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Tonny en Jan
heel hartelijk bedankt,
zo warm te worden onthaald was weer een ervaring die je niet vergeet.
Ik heb mijn expositie weer als een heel gezellige dag ervaren en jullie zien mij zeker weten nog wel een keer verschijnen met de vraag;
kan ik nog eens mijn tek. exposeren, Heel veel groetjes en tot ziens.

jozine pepers - 22-02-2016 - 20:05

Op zondag 20 december, de 3de zondag, was er weer de open dag op de Perekker. Er waren een groot aantal kerstgroepen te zien, waaronder enkele piepkleine. Laura v.d. Elzen zong enkele mooie liedjes die met haar prachtige stem goed overkwamen op de aanwezigen. Een delegatie van het Boekels mannenkoor, begeleid door 3 accordeonisten, bracht een aantal kerstliederen ten gehore. Het was een gezellige, goed bezochte dag waarbij er ook het nodige te eten en te drinken was.

Ton Vogels.

Ton Vogels - 21-12-2015 - 19:07

Op donderdag 29 oktober was ik gastspreker bij de Stichting D'n Eik. De zaal was goed gevuld met enthousiast publiek. Zowel voor als na de pauze hebben we aandacht besteed aan de roofvogels en uilen. Ik ben verder onder de indruk geraakt van de bijzondere samenwerking van de vele groene verenigingen die men in Boekel weet te realiseren.
Nico de Haan.

Nico de Haan - 11-11-2015 - 09:16

Jaarlijkse familiedag gecombineerd met natuurwandeling bij de Perekker. Geweldige ervaring. Prachtige locatie. Prettige samenwerking.
Tonny en Bart, het was een succesvolle middag/ avond. Bedankt voor alles!!!!

Gr Bernadette en familie

Bernadette - 29-06-2015 - 17:17

 

Tonny en Jan,

Ontzettend bedankt dat we onze werkstukken bij jullie mochten exposeren. Wij vonden het erg leuk om te doen, de organisatie was geweldig, jullie waren erg behulpzaam. Het hoge bezoekersaantal was voor ons zeer aangenaam. We hebben genoten van alle belangstelling en mochten zeer veel positieve reacties ontvangen.

Cursisten van atelier www.Creafleur.nl
Conny v.d. Hoven
Sjan Schepers
Tiny Christiaens
Francien Kusters
Elise van Zutphen
Helma van Asseldonk

H. van Asseldonk - 29-04-2015 - 15:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »